CLP Πολιτική Απορρήτου

Πολιτική Απορρήτου AXA Partners – Προστασία Δανειολήπτη & Τρόπου Ζωής

Αυτός ο ιστότοπος (website) ανήκει, λειτουργεί και διατηρείται από την AXA Partners SAS. Η προστασία του απορρήτου σας είναι πολύ σημαντική για εμάς. Εκτιμάμε την εμπιστοσύνη σας και συντάξαμετην παρούσα Πολιτική Απορρήτου για να σας βοηθήσουμε να αντιληφθείτε τον τρόπο συλλογής, προστασίας και χρήσης των Προσωπικών σας Δεδομένων. Με τον όρο «Προσωπικά Δεδομένα» εννοούμε τις πληροφορίες που σας προσδιορίζουν και σχετίζονται με εσάς ή άλλους.

Εάν χρησιμοποιήσετε την δικτυακή πύληπροβολής απαιτήσεων, η ασφαλιστική σας εταιρεία θα είναι ο Υπεύθυνος Επεξεργασίας για κάθε Προσωπικό Δεδομένο που θα υποβάλετε. Κάθε τέτοια εταιρεία θα χειρίζεται τα Προσωπικά Δεδομένα σας σύμφωνα με τους όρους της παρούσας Πολιτικής Απορρήτου. Η ασφαλιστική εταιρεία περιγράφεται λεπτομερώς στους όρους και τις προϋποθέσεις του ασφαλιστήριου συμβολαίου σας. Διαφορετικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε με εμάς μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης clp.info@partners.axa ή καλώντας το 020 8380 3000. 

Πως συλλέγουμε τα Προσωπικά Δεδομένα σας
Επίσκεψη στον ιστότοπο μας

Ως επισκέπτης του ιστοτόπου μας, θα έχετε πρόσβαση σε ορισμένες λειτουργίες χωρίς να αποκαλύπτετε κανένα Προσωπικό Δεδομένο.

Στην περίπτωση αυτή, οι διακομιστές δικτύου (web servers) μας συλλέγουν το όνομα της διαδικτυακής διεύθυνσης (domain) που χρησιμοποιήσατε για πρόσβαση στο Ίντερνετ, όπως "aol.com" ή "yahoo.com", τον ιστότοπο από τον οποίο προήλθατε και εκείνο που επισκεφθήκατε στη συνέχεια.

Μπορούμε να επιλέγουμε εξωτερικές εταιρείες που παρέχουν υπηρεσίες εκ μέρους μας και χρησιμοποιούν αυτά τα δεδομένα για να μετρήσουν την επισκεψιμότητα, τον μέσο χρόνο επίσκεψης, την προβολή των σελίδων, και άλλα στατιστικά στοιχεία σχετικά με τους επισκέπτες  του ιστοτόπου μας γενικά. Επίσης μπορούμε να χρησιμοποιούμε αυτά τα δεδομένα για να παρακολουθήσουμε την απόδοση του ιστοτόπου μας και για να κάνουμε τον ιστότοπο πιο εύκολο και βολικό στη χρήση.

Μπορούμε να συγκεντρώνουμε στατιστικά στοιχεία τα οποία συλλέγουμε σχετικά με τους πελάτες, τις πωλήσεις, τα πρότυπα επισκεψιμότητας, και τις υπηρεσίες, και να παρέχουμε αυτά τα στοιχεία σε τρίτα μέρη. Ωστόσο, όταν θα παρέχουμε αυτά τα στατιστικά δεδομένα σε τρίτα μέρη, δεν θα περιλαμβάνουν κανένα Προσωπικό Δεδομένο που σας προσδιορίζει.

Εγγεγραμμένοι Χρήστες

Μπορούμε να σας ζητήσουμε να γίνετε εγγεγραμμένοι χρήστες προκειμένου να αποκτήσετε πρόσβαση και να κάνετε χρήση άλλων λειτουργιών όπως είναι η διαδικτυακή πύλη προβολής απαιτήσεων.  Από την στιγμή που γίνεστε εγγεγραμμένο μέλος, μπορούμε να συλλέγουμε Προσωπικά σας Δεδομένα όταν κάνε χρήση του ιστοτόπου μας.

Χρήση της διαδικτυακής πύλης υποβολής απαιτήσεων

Εάν χρησιμοποιήσετε τη διαδικτυακή πύλη υποβολής απαιτήσεωνενδεχομένως να χρειαστεί να συλλέξουμε Προσωπικά σας Δεδομένα προκειμένου να επεξεργαστούμε την απαίτησή σας.

Cookies

Τα cookies είναι μικρά στοιχεία που τοποθετούνται από το πρόγραμμα περιήγησής σας στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας. Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και να επωφεληθείτε από τα συστήματα διαδικτυακής πύλης υποβολής απαιτήσεων, εφόσον το ζητήσετε. Μπορείτε να ρυθμίσετε το πρόγραμμα περιήγησής σας για να ενημερώνεστε όταν θα λαμβάνετε ένα cookie ή για να αποτρέψετε την αποστολή των cookies. Σημειώστε, ωστόσο, ότι, μη αποδεχόμενοι cookies, ενδεχομένως να περιορίσετε την λειτουργικότητα που μπορούμε να σας παρέχουμε κάθε φορά που επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας.  

Μπορούμε επίσης να συλλέγουμε Προσωπικά Δεδομένα με άλλα μέσα (όπως από τα έντυπα αίτησης και υποβολής απαιτήσεών σας, από τηλεφωνικές κλήσεις, από ηλεκτρονική αλληλογραφία (emails) και από τρίτα μέρη όπως για παράδειγμα από μάρτυρες και επαγγελματίες υγείας).

Είδη Προσωπικών Δεδομένων που συλλέγουμε

Αναλόγως την σχέση σας με εμάς, τα Προσωπικά Δεδομένα που συλλέγουμε μπορούν να περιλαμβάνουν:

  • Γενική ταυτοποίηση και στοιχεία επικοινωνίας όπως το όνομα, τη διεύθυνση και άλλες πληροφορίες επικοινωνίας και την ημερομηνία γέννησης.

  • Ιατρικές πληροφορίες όπως την τρέχουσα κατάσταση υγείας σας, πληροφορίες για τυχόν τραυματισμούς ή αναπηρίες και ιατρικό ιστορικό.

  • Οικονομικές πληροφορίες όπως τα στοιχεία τραπεζικού λογαριασμού σας και το πιστωτικό ιστορικό σας.

  • Άλλα ευαίσθητα Προσωπικά Δεδομένα όπως τις θρησκευτικές σας πεποιθήσεις και τυχόν ποινικές καταδίκες.

  • Τις προτιμήσεις σας για ενέργειες εμπορικής προώθησης (marketing), καθώς μαςενημερώνετε.

  • Πληροφορίες που μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε προϊόντα και υπηρεσίες, όπως κάθε τυχόν ασφάλιση που διαθέτετε.

Πως χρησιμοποιούμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα

Χρησιμοποιούμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα για να:

  • Επεξεργαστούμε την αίτηση ασφάλισής σας.

  • Επεξεργαστούμε τυχόν απαιτήσεις που θα προβάλετε.

  • Σας στείλουμε πληροφορίες σχετικά με το συμβόλαιό σας.

  • Σας παρέχουμε βελτιωμένη ποιότητα, κατάρτιση και ασφάλεια.

  • Διεξάγουμε έρευνα αγοράς.

  • Σας παρέχουμε πληροφορίες εμπορικής προώθησης (marketing) (περιλαμβανομένων στοιχείων σχετικών με προϊόντα και υπηρεσίες που προσφέρονται από επιλεγμένα τρίτα μέρη) με βάση τις προτιμήσεις σας εμπορικής προώθησης (marketing).

  • Συμμορφωνόμαστε με εφαρμοστέους νόμους και κανονιστικές υποχρεώσεις.

  • Καθιερώνουμε και να υπερασπιζόμαστε έννομα δικαιώματα.

  • Προλαμβάνουμε, εντοπίζουμε και να διερευνούμε εγκλήματα, περιλαμβανομένης της απάτης.

Δεν θα γνωστοποιήσουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα σε κανένα τρίτο μέρος για κανένα λόγο, πέραν αυτών που περιγράφηκαν παραπάνω. Για παράδειγμα, δεν θα διαθέσουμε Προσωπικά Δεδομένα σε τρίτα μέρη που επιθυμούν να προωθήσουν προϊόντα και υπηρεσίες τους σε εσάς.

Προσωπικά Δεδομένα Παιδιών

Σκοπίμως δεν προσφέρουμε ασφαλιστήρια συμβόλαια ή αποκλειστικές συμβάσεις υπηρεσιών ή δεν συλλέγουμε κανένα προσωπικό δεδομένο από παιδιά κάτω των 18 ετών. Θα επιδιώξουμε να ακυρώσουμε ένα συμβόλαιο ή μια σύμβαση παροχής υπηρεσιών, να επιστρέψουμε το ασφάλιστρο ή την πληρωμή και να διαγράψουμε τα στοιχεία αυτών των ατόμων, εάν ο γονέας ή ο κηδεμόνας μας ενημερώσει πως τυχόν προσωπικά στοιχεία έχουν ληφθεί από το παιδί τους στο πλαίσιο αυτό. 

Ωστόσο, κάποια στοιχεία σχετικά με παιδιά μπορούν να συλλεγούν και να χρησιμοποιηθούν στο πλαίσιο απαίτησης από ασφαλιστήριο ή πρόβλεψης μίας υπηρεσίας, για παράδειγμα όταν σχετίζονται με τις συνθήκες της απαίτησης ή της παροχής της υπηρεσίας και με συναφή τρωτά σημεία.

Γνωστοποίηση των Προσωπικών σας Δεδομένων

Μπορούμε να γνωστοποιούμε Προσωπικά Δεδομένα που συλλέγουμε σε άλλες επιχειρήσεις όπως περιγράφεται παρακάτω. Οι επιχειρήσεις προς τις οποίες γνωστοποιούμε Προσωπικά Δεδομένα είναι υποχρεωμένες να χρησιμοποιούν αυτά τα στοιχεία για τους σκοπούς που αναφέρονται. Γνωστοποιήσεις μπορούν να γίνουν στα εξής τρίτα μέρη:

  • Στην εταιρεία που αναλαμβάνει τους ασφαλιστικούς κινδύνους του ασφαλιστήριου συμβολαίου σας (ασφαλιστική εταιρεία)

  • Στην εταιρεία που αντασφαλίζει το ασφαλιστήριο συμβόλαιό σας

  • Σε παρόχους υπηρεσιών: Μπορούμε να γνωστοποιούμε συγκεκριμένα στοιχεία σε εξωτερικούς παρόχους υπηρεσιών (όπως σε νομικούς συμβούλους, ερευνητές απάτης, ανεξάρτητους ιατρικούς συμβούλους, στην αστυνομία και σε πλήθος Κυβερνητικών Υπηρεσιών) και σε διανομείς των προϊόντων μας. Σε κάθε περίπτωση, θα απαιτούμε από τους παρόχους υπηρεσιών στους οποίους γνωστοποιούμε Προσωπικά Δεδομένα να συμμορφώνονται με την Πολιτική Απορρήτου μας και να χρησιμοποιούν τα στοιχεία αυτά αποκλειστικά για τους σκοπούς για τους οποίους τα διατηρούμε. Γνωστοποιήσεις Προσωπικών Δεδομένων σε αυτούς τους παρόχους υπηρεσιών γίνονται για να μας βοηθήσουν να σας εξυπηρετούμε καλύτερα.

  • Σε εταιρείες του ομίλου: Μπορούμε να γνωστοποιήσουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα με τις εταιρείες του ομίλου μας για σκοπούς που καθορίζονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου. Διαβιβάσεις Προσωπικών Δεδομένων εντός του παγκόσμιου ομίλου AXA καλύπτονται από τους ΔΕΚ (Δεσμευτικούς Εταιρικούς Κανόνες) του ομίλου AXA.

  • Σε άλλες ασφαλιστικές εταιρείες, κανονιστικές αρχές και κλαδικούς/δημόσιους φορείς.

Κατά καιρούς μπορούμε επίσης να γνωστοποιήσουμε Προσωπικά Δεδομένα με τρίτα μέρη όταν είναι απαραίτητο για τους σκοπούς που θέτει η παρούσα Πολιτική Απορρήτου. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει την διαβίβαση τέτοιων στοιχείων σε άλλες χώρες, συμπεριλαμβανομένων και αυτών που βρίσκονται εκτός ΕΟΧ (βλέπε ενότητα «Διεθνής διαβίβαση Προσωπικών Δεδομένων» κατωτέρω).

Νομική βάση χρήσης των δεδομένων σας

Συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε και γνωστοποιούμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα για τους ακόλουθους λόγους: 

  • Συλλογή και χρήση των Προσωπικών Δεδομένων που είναι απαραίτητη για την εκτέλεση του ασφαλιστήριου συμβολαίου σας ή της σύμβασης παροχής υπηρεσιών με εσάς, προκειμένου για παράδειγμα να διαχειριστούμε ένα συμβόλαιο, να χειριστούμε απαιτήσεις και να παρέχουμε συναφείς υπηρεσίες.

  • Συλλογή και χρήση Προσωπικών Δεδομένων που είναι απαραίτητη για την εκτέλεση του ασφαλιστήριου συμβολαίου σας με άλλη εταιρεία, για να μας διευκολύνετε να παρέχουμε βοήθεια ή υπηρεσίες  και/ή να πληρώσουμε απαιτήσεις σας, όταν αυτά είναι προνόμια που αποτελούν αντικείμενο επεξεργασίας και εξυπηρετούνται από εμάς.

  • Συλλογή και χρήση Προσωπικών Δεδομένων που εντάσσεται στα έννομα συμφέροντά μας, προκειμένου για παράδειγμα να διαχειριστούμε την επιχείρησή μας, να χειριστούμε απαιτήσεις, να παρέχουμε υπηρεσίες, να απαντήσουμε σε αιτήματα, να διατηρήσουμε αρχεία επικοινωνιών, να χειριστούμε παράπονα, να ενισχύσουμε την συμμόρφωση με τους όρους μας και να ερευνήσουμε την απάτη.

  • Συλλογή, χρήση και γνωστοποίηση Προσωπικών Δεδομένων προκειμένου να διεξάγουμε ελέγχους έναντι καταλόγων κυρώσεων.

  • Γνωστοποίηση Προσωπικών Δεδομένων που εντάσσεται στα έννομα συμφέροντα του τρίτου μέρους που τα λαμβάνει, για παράδειγμα των εταιρικών συνεργατών μας που μας ελέγχουν ή τρίτων μερών που χειρίζονται απαιτήσεις στο πλαίσιο των ασφαλιστήριων συμβολαίων μας.

  • Συλλογή, χρήση και γνωστοποίηση Προσωπικών Δεδομένων προκειμένου να συμμορφωθούμε με μία νομική υποχρέωση, όπου για παράδειγμα η κανονιστική αρχή μας ή αρχές επιβολής του νόμου μας το επιβάλλουν.

  • Διατηρούμε την συγκατάθεσή σας, ειδικά για ενέργειες άμεσης εμπορικής προώθησηςκαι, σε ορισμένες καταστάσεις,  για γνωστοποιήσεις Προσωπικών σας Δεδομένων.

Ασφάλεια των συλλεγόμενων Δεδομένων

Διατηρούμε αυστηρές φυσικές, ηλεκτρονικές και διαχειριστικού περιεχομένου ασφαλιστικές δικλείδες συμφώνες με τα εφαρμοζόμενα πρότυπα, για να προστατεύσουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα από μη εξουσιοδοτημένη ή ακατάλληλη πρόσβαση και για να αποφύγουμε την απώλεια ή την κακή χρήση των Προσωπικών σας Δεδομένων. Η πρόσβαση στα Προσωπικά Δεδομένα περιορίζεται στους υπαλλήλους και στους παρόχους υπηρεσιών που χρειάζονται να γνωρίζουν τα στοιχεία για έννομους επιχειρηματικούς σκοπούς προκειμένου να απαντήσουν στα ερωτήματα, αιτήσεις ή απαιτήσεις σας.

Χρησιμοποιούμε εργαλεία κρυπτογράφησης και επαλήθευσης για να προστατεύσουμε τα στοιχεία που συλλέγουμε από τον ιστότοπό μας. Ηλεκτρονική αλληλογραφία (e-mail) εκτός του ιστοτόπου μας, ωστόσο, ενδέχεται να μην προστατεύεται. Εάν μας στέλνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) που περιέχουν άκρως εμπιστευτικά στοιχεία, όπως τον αριθμό πιστωτικής κάρτας, προτιμότερο θα ήταν να μας καλέσετε ή να το στείλετε μέσω συστημένης αλληλογραφίας.

Έχουμε αναπτύξει μία κατάλληλη διαδικασία για να αναγνωρίσουμε και να επικοινωνήσουμε κάθε περιστατικό παραβίασης δεδομένων εντός 72 ωρών και να το επιλύσουμε εντός εύλογου χρονικού διαστήματος.

Τήρηση των Προσωπικών Δεδομένων

Τα Προσωπικά σας Δεδομένα θα τηρούνται για όσο διάστημα απαιτείται για τους εγκεκριμένους σκοπούς που ορίζονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου. Αυτό περιλαμβάνει τήρηση κάποιων Προσωπικών Δεδομένων μετά τη λήξη της σχέσης με εσάς, προκειμένου ειδικότερα να επιλύσουμε κάθε τυχόν διαφορά και για τρέχουσες ή πιθανές νομικές διαδικασίες,  να διατηρήσουμε αρχεία των υπηρεσιών μας, και άλλως να συμμορφωθούμε με τις έννομες υποχρεώσεις μας και να υπερασπιστούμε τα έννομα δικαιώματά μας.

Αναλαμβάνουμε να κρατάμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα ασφαλή, εμπιστευτικά, ορθά και αποτελεσματικά για την περίοδο χρήσης που προβλέπεται στην παρούσα.

Στο τέλος της περιόδου τήρησης, τα Προσωπικά σας Δεδομένα θα καταστούν ανώνυμα ή θα καταστραφούν.

Οι προτιμήσεις σας εμπορικής προώθησης (marketing)

Ορισμένες φορές χρησιμοποιούμε ή γνωστοποιούμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα με τρόπους που θα βελτιώσουν ή θα επεκτείνουν τις υπηρεσίες που σας παρέχουμε. Μπορείτε να επιλέξετε να εξαιρεθείτε από αυτό, ανά πάσα στιγμή, επικοινωνώντας με εμάς μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης clp.info@partners.axa ή καλώντας στο 020 8380 3000.

Επίσης σας παρέχουμε τακτικά ευκαιρίες να εξαιρεθείτε.

  • Ηλεκτρονική αλληλογραφία (Emails): Σε περίπτωση που δεν θέλετε να λαμβάνετε πλέον μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εμπορικής προώθησης (marketing), μπορείτε να εξαιρεθείτε επιλέγοντας τον σύνδεσμο απεγγραφής (unsubscribe link) που παρέχεται σε κάθε ηλεκτρονικό μήνυμα ή επικοινωνώντας με εμάς όπως ορίστηκε ανωτέρω.

  • Μηνύματα κειμένου/τηλεφωνικές επικοινωνίες/ταχυδρομική αλληλογραφία: μπορείτε να εξαιρεθείτε επικοινωνώντας με εμάς όπως ορίστηκε ανωτέρω.

Σημειώστε πως σε περίπτωση που εξαιρεθείτε, δεν θα μπορούμε να αφαιρέσουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα από τα αρχεία τρίτων μερών, στα οποία έχουν ήδη γνωστοποιηθεί. Ακόμη κι αν εξαιρεθείτε από επικοινωνίες εμπορικής προώθησης (marketing), θα συνεχίσουμε να σας παρέχουμε σημαντικές επικοινωνίες διαχειριστικού περιεχομένου.

Με την ενεργή αποδοχή των όρων της παρούσας Πολιτικής Απορρήτου, επιλέγοντας το κουτάκι αποδοχής στον  ιστότοπο μας, συμφωνείτε στην ανταλλαγή των Προσωπικών σας Δεδομένων ή στην συγκέντρωση στατιστικών στοιχείων όπως περιγράφηκε ανωτέρω.

Διεθνή διαβίβαση Προσωπικών σας Δεδομένων

Λόγω της διεθνούς φύσης της επιχείρησής μας, ενδεχομένως να χρειαστεί να διαβιβάσουμε Προσωπικά Δεδομένα σε εταιρείες του ομίλου μας ή σε τρίτα μέρη που βρίσκονται σε άλλες χώρες για τους σκοπούς που ορίζονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου. Στην περίπτωση αυτή, θα εξασφαλίσουμε πως τα Προσωπικά σας Δεδομένα θα τύχουν παρόμοιου επιπέδου προστασίας, όπως αυτό απαιτείται βάσει του  ελληνικού νόμου προστασίας δεδομένων.

Κάθε ευαίσθητο προσωπικό στοιχείο δεν θα διαβιβασθεί εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου χωρίς προηγούμενη ενημέρωσή σας για μία τέτοια διαβίβαση.

Ιστότοποι (websites) τρίτων μερών

Δεν είμαστε υπεύθυνοι για το περιεχόμενο, την ασφάλεια ή τις τακτικές συλλογής στοιχείων των ιστοτόπων κάθε τρίτου μέρους, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που συνδέεστε μέσω του ιστοτόπου  μας. Εξετάστε προσεκτικά τις πολιτικές απορρήτου κάθε  ιστοτόπουπου επισκέπτεστε προκειμένου να καταλάβετε πως συλλέγουν, χρησιμοποιούν και γνωστοποιούν δεδομένα.

Τα έννομα δικαιώματά σας

Σύμφωνα με τους νόμους προστασίας των προσωπικών δεδομένων, έχετε δικαίωμα να:

  • Πάρετε αντίγραφο των Προσωπικών Δεδομένων που έχουμε για εσάς, μαζί με άλλες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που τα επεξεργαζόμαστε.

  • Αιτηθείτε διόρθωση ανακριβών δεδομένων, και, σε ορισμένες περιπτώσεις, να αιτηθείτε να διαγράψουμε ή να περιορίσουμε την χρήση των δεδομένων σας, ή διαφορετικά να διαφωνήσετε με την επεξεργασία δεδομένων σας για σκοπούς άμεσου marketing ή για σκοπούς που σχετίζονται με συγκεκριμένη κατάστασή σας. 


  • Αντιταχθείτε στην επεξαργασία των Προσωπικών σας Δεδομένων.

  • Αιτηθείτε τροποποίηση των Προσωπικών σας Δεδομένων.

  • Αιτηθείτε διαγραφή των Προσωπικών σας Δεδομένων.

  • Λάβετε τα Προσωπικά δεδομένα που μας παρείχατε και τα οποία επεξεργαζόμαστε ηλεκτρονικά (φορητότητα των δεδομένων)(σε αναγνώριση από μηχανήματα μορφότυπο) βάσει της συγκατάθεσής σας ή διαβιβάσετε τα εν λόγω δεδομένα σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας (όπως ασφαλιστική εταιρεία), εφόσον κρίνεται αναγκαίο για την εκτέλεση του συμβολαίου σας.

  • Υποβάλετε καταγγελία για τον τρόπο που χειριζόμαστε τα Προσωπικά σας Δεδομένα στο Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Παρακαλούμε να επισκεφθείτε το www.dpa.gr για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που θα το κάνετε.

  • Αποσύρετε κάθε συγκατάθεση που έχετε δώσει σχετικά με την χρήση των Προσωπικών σας Δεδομένων, ανά πάσα στιγμή. Αυτό περιλαμβάνει συγκαταθέσεις να λαμβάνεται μηνύματα άμεσης εμπορικής προώθησης (marketing).

Σημειώστε ότι υπάρχουν ορισμένοι περιορισμοί και εξαιρέσεις σε αυτά τα δικαιώματα που μπορείτε να ασκήσετε ανάλογα με τις καταστάσεις.

Επικοινωνία

Σε περίπτωση που έχετε οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου ή θέλετε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων:

Υπεύθυνος Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Διεύθυνση: Building 6, Chiswick Park, 566 Chiswick High Road, London W4 5HR, Reino Unido

Ηλεκτρονική Διεύθυνση (Email): clp.gr.dataprivacy@partners.axa

Αλλαγές στην παρούσα Πολιτική

Παρακαλούμε να ελέγχετε ανά περιόδους την παρούσα Πολιτική Απορρήτου, προκειμένου να ενημερώνεστε για τυχόν αλλαγές. Παρόλο που έχουμε το δικαίωμα να τροποποιήσουμε ή να συμπληρώσουμε την παρούσα Πολιτική Απορρήτου, θα σας παρέχουμε ειδοποίηση σε αυτόν τον ιστότοπο για κάθε μεγάλη αλλαγή για τουλάχιστον 30 ημέρες από την αλλαγή.

Οι πρακτικές και οι πολιτικές που περιλαμβάνονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου αντικαθιστούν όλες τις προγενέστερες ενημερώσεις και δηλώσεις που αφορούν το ίδιο θέμα.

Τελευταία επικαιροποίηση: